Na predaj veľký, starší rodinný dom v Rimavských Janovciach

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
66 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavské Janovce
Plocha: 200 m²
Realitný maklér:
0949 230 987
Ing. Gyula Illés
illes-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj starší, gazdovský rodinný dom na 8-árovom pozemku v centre Rimavských Janoviec. Prízemný, podpivničený dom s veľkou povalou má rozlohu cca 200 m2 sa skladá zo štyroch rozsiahlych miestností, z predizby, z gangu a z veľkej hospodárskej časti, ktorá sa dá prebudovať na garáž, dielňu, komoru alebo na iný účel podľa potreby vlastníka. Dom je v súčasnom stave neobývateľný, treba ju zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Strecha domu je však úplne nová, bola komplet menená v roku 2021. Všetky siete (EE, plyn, voda, kanalizácia) sú na, alebo pri pozemku. Na pozemku je aj vlastná, zrekonštruovaná a vyčistená studňa s pitnou vodou, ktorá sa dá tiež pripojiť k domu. Krásna, historickými motívmi doplnená fasáda po rekonštrukcii bude hlavnou vonkajšou ozdobou budovy. Na dvore je aj samostatne stojaca veľká, hospodárska pajta, ktorá sa dá tiež zrekonštruovať a využívať na rôzne účely, prípadne aj zbúrať. Za ňou sa nachádza viacárová záhrada, ktorá v prípade záujmu sa tiež dá vyčistiť a používať.

Cena nehnuteľnosti je 66990 euro, v prípade seriózneho a rýchleho jednania dohoda je možná.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie