PREDANÉ - Na prenájom komerčný priestor z dvoch miestností v najvyhľadávanejšom bizniscentre pri Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote

Typ: nezaradený priestor
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Plocha: 34 m²

Ponúkame Vám od 1.5.2022 na prenájom lukratívny komerčný priestor o rozlohe 34 m2, vhodný na kancelárie alebo na služby. Priestor sa skladá z dvoch miestností a z priestrannej vlastnej sociálnej miestnosti (toaleta s veľkým umývadlom). Nachádza sa na 2.poschodí nového, moderného businesscentra, 10 metrov od Hlavného námestia. V budove je moderný výťah, elektronický vrátnik (hlas aj obraz), spoločné priestory na posedenie a spoločná kuchynka na každom poschodí. V blízkosti verejné parkovacie miesta (na hlavnom námestí aj pri pošte).

V cene nájmu je zahrnuté všetko, čo k užívaniu priestorov potrebujete, všetky energie, internet a pravidelné upratovanie spoločných priestorov. Nehrozí Vám žiadne vyúčtovanie a ďalšie skryté náklady. Je vo výške 360 eur za mesiac, bez ďalších poplatkov a kaucií.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie