PREDANÉ - Na prenájom 5-izbový dom na Rubínovej ulici v Bratislave

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom 5-izbový rodinný dom o výmere 165m2, s dvomi parkovacími miestami na vlastnom pozemku pred domom a 70m2 záhradkou s terasou za domom a 3 záchodmi a 2 kúpeľňami. V dome je vlastný plynový kotol, wifi, internet a televízia od Orange.
Dom sa prenajíma zariadený, s nábytkom, TV, práčkou, sušičkou. Plne zariadená kuchyňa, chladnička, umývačka riadu, spotrebiče.
Vstup do domu je priamo z ulice, v predsieni je skriňa na topánky a kabáty, a tiež vešiaky na kabáty. Spodné poschodie môže slúžiť ako samostatný apartmán, je tam obytná miestnosť s kuchynkou (keramická dvojplatnička a chladnička), záchod a z izby je východ do záhrady (momentálne využívané ako televízna miestnosť). Pod schodmi sú rolldoors - úložný priestor.Na strednom poschodí sa nachádza priestranná presvetlená jedáleň s krbom na biolieh, miestnosť má 4m vysoký strop. Ďalej je tam kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, práčka, sušička. Za kuchyňou je obytná miestnosť využívaná ako office/spálňa.Na vrchnom poschodí je rodičovská spálňa, detská izba s rolldorom, šatník a kúpeľňa s vaňou. Z rodičovskej spálne je výhľad na Bratislavu.
Dom je situovaný na východ-západ a je súčasťou radovej výstavby. V okolí je CHKO Malé Karpaty (300m), obchody (800m), ZŠ a SŠ (800m), škôlka (na konci ulice), autobusy a električky 500-800m.
Preferovaný začiatok prenájmu od 01/04/2022, ale dohoda je možná aj skôr.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie