PREDANÉ - Predaj domu 72 m2, Kalinkovo

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Kalinkovo

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 3- izbový rodinný dom v pôvodnom stave v starej časti Kalinkova na 407 m² pozemku.
Rodinný dom bol postavený v roku 1927 a má kamenno- betónové základy. Postavený je z 30 cm plných pálených tehál. Stropy sú drevené, včasti viditeľné trámy, v časti rabitzové pletivo s vápennou omietkou, čiastočne poškodené. Priečky sú murované z tehál na hr.150mm resp.200mm. Krov je drevený, strecha sedlová, krytina keramická jednodrážkovka. Okná drevené zdvojené, vchodové dvere sú drevené.
Dispozičné riešenie:
-dom má dva samostatné vchody.
-vchod 1. Pozostáva z priechodnej kuchyne, odkiaľ je prístup do kúpeľňe s WC a spálne.
-vchod 2. Druhá časť má vchod do priechodnej izby a samostatnej izby.

IS: elektrina, plyn (je na ulici, ale dom nie je napojený), mestská voda, studňa, kanalizácia
Dom je neobývaný vyše dvoch rokov. Je neudržavaný, strop má sčasti poškodený a izolácia základov je poškodená. Strecha je v primeranom stave veku domu.
Dom potrebuje úplne kompletnú rekonštrukciu, alebo je vhodná na zbúranie.

Kalinkovo je obec na Slovensku v okrese Senec. Leží približne 15 km južne od Bratislavy a len ť minút od rýchlostnej cesty R7. Je známa pre svoju polohu a pokojné prostredie. Obec disponuje viacerými spoločnosťami a prevádzkami, ktoré robia z obce malé mestečko s ponukou služieb, možnosťami pre šport a ďalšie vyžitie. V blízkosti sa nachádza športový- relaxačný areál X-bionic a golfové ihrisko Welten - Báč.

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte realitného makléra ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie