PREDANÉ - Predaj domu 154 m2, Rajka

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:

Ponúkame na predaj slnečný dvojdom s nádychom histórie s garážou vo dvore, po kompletnej rekonštrukcii so samostatnými vchodmi.

Typ domu: prízemný
Materiál: tehla
Úžitková plocha domu: 154m2
Garáž: 20m2
Výmera pozemku: 1198 m2.

Popis domu:
Tento vidiecky dom s historickými prvkami sa skladá z dvoch 3 izbových bytových jednotiek, každej o rozlohe cca 77m2.
Prechodom cez veľkú masívnu drevenú bránu sa dostaneme na nádvorie, z ktorého je vchod po ľavej a pravej strane do každej z 2 bytových jednotiek.
Každá časť domu je po kompletnej rekonštrukcii, boli menené okná, elektrické rozvody, položené nové dlažby, obklady, avšak je citlivo zrekonštruovaná tak, aby si zachovala naďalej svoj pôvodný vidiecky ráz.

Domy sú 3 izbové, pozostávajúce zo vstupnej chodby, priestrannej spálne a štýlovej obývačky prepojenej s kuchyňou, s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, pričom sa prihliadalo na historické prvky.
Kúpeľňa v každom dome disponuje kúpeľňovým nábytkom, sprchovým kútom, toaletou, v jednej z bytových jednotiek sa nachádza tiež vaňa.
Kúrenie v dome zabezpečuje klimatizácia a nový plynový kotol.
Dom je čiastočne podpivničený, nachádza sa tu vínna pivnica, na posedenie vonku poslúži krytá terasa.

Pozemok je o rozlohe 1198m2, nachádza sa tu murovaná garáž s prístavbou, ktorú možno v lete využívať ako letnú kuchynku, množstvo ovocných stromov, okrasných kríkov a ihličnatých stromov, vŕtaná studňa a bazén.
Tento jedinečný veľkorysý pozemok dáva priestor majiteľom na oddych a príjemné strávenie voľného času s rodinou či priateľmi.

Cena za dvojdom je 308 000 eur vrátane kvalitného servisu RE/MAX (zabezpečenie tlmočenia pri podpise zmluvy, prepis energii-elektrina, plyn, voda, odvoz smetí...)

Odporúčame: Rýchly prístup do Bratislavy, krásna príroda s možnosťou vychádzok - Mošonský Dunaj, mŕtve ramená Dunaja. Lužné lesy,ktoré Vám zabezpečia tiché a čisté prostredie a kde si môžete vychutnať rodinnú pohodu, medzinárodná cyklotrasa zase poslúži tým, ktorí majú radi aktívny odpočinok. Pre milovníkov kúpania a wellness sú k dispozícii termálne kúpele v neďalekom meste Mosonmagyaróvár.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie