PREDANÉ - Na predaj 4-izbový byt na Lotyšskej ulici- časť Podunajské Biskupice

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj slnečný 4 izbový byt v Bratislave na Lotyšskej ulici - časť Podunajské Biskupice.
Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou (MHD do 2 min). V okolí je LIDL, BILLA, drogéria, lekáreň, zdravotné stredisko, pošta, škola, škôlka, fitness (všetko do 5 min pešo). Neďaleko je Vrakunský lesík, výbeh pre psov, detské ihriská a rôzne športoviská (tenis, futbox, volejbal, hrádza).
Parkovanie je bezproblémové, nakoľko bytový dom sa nachádza v slepej uličke, kde parkujú výhradne iba majitelia bytov. Orientácia bytu je JJZ-JJ-JJV. Na JZ strane sa nachádza obývačka s kuchyňou, na JV strane sa nachádza spálňa a dve detské izby. Byt je na 7/7 poschodí. Vstup do bytu je chránený mrežou, ktorá je spoločná iba so susedom oproti na chodbe, takže je zvýšená bezpečnosť.
Celková podlahová plocha je o výmere 78,08 m2 (pivničná kobka 1,51m2) + zasklená loggia 3,97 m2. Pivničná kobka má odkladacie regály, možnosť odkladacieho priestoru aj na „balkóniku“ na medziposchodí. Byt sa nachádza v panelovom dome, ktorý je zateplený a sú renovované aj výťahy.
V blízkej budúcnosti je plánovaná kompletná výmena výťahov za nové a opätovná rekonštrukcia vnútorných aj vonkajších priestorov. Vymenené stupačky, odpadové potrubie, plynové rozvody v dome (aj v jeho okolí). Kúrenie je ústredné. Nachádzajú sa tu dve funkčné klimatizačné jednotky.
Bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia – nová vinylová podlaha sa nachádza na wc, v kúpeľni a v kuchyni. V obývačke a malej detskej izbe boli vymenené parkety. Takmer kompletná rekonštrukcia elektroinštalácie.
Byt je v osobnom vlastníctve.
Kúpou voľný a vhodný pre okamžité nasťahovanie.
Možnosť financovania aj cez HÚ.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie