PREDANÉ - Na predaj 2-izbový byt na Dohnányho ulici v časti Ružinov Mlynské Nivy

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj 2i byt v pôvodnom stave v mestskej časti Bratislava Ružinov Mlynské Nivy, v obľúbenej lokalite širšieho centra mesta na Dohnányho ulici.Byt sa nachádza na prízemí nízkeho bytového domu so 4 bytmi s oknami otočenými do Dohnányho ulice.
Byt má výmeru cca 50 m2 a pozostáva z dvoch samostatných izieb a centrálneho priestoru kde sa nachádza vstup, kuchyňa, komora na potraviny, toaleta. K bytu prislúcha aj nebytový priestor o výmere cca 30 m2, ktorý pozostáva z dvoch miestnosti v suteréne s oknami do dvora, plus pivničná kobka cca 5 m2, skladový priestor v podkroví cca 5 m2 a 1/2 podiel na spoločnej miestnosti na 3.podlaží, ktorá pôvodne slúžila ako spoločná kúpeľňa, výmera cca 10 m2 .

Byt sa nachádza v starom dome s vysokými stropmi. Po rekonštrukcii určite poskytne priestor aj náročnému klientovi. Nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, prípadne aj na podnikanie.

Okolie domu má v pešej dostupnosti kompletnú občiansku vybavenosť. Len pár metrov sa nachádza OC Centrál.

Cena tejto nehnuteľnosti je 199.900€. Zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti vrátane vypracovania zmlúv a servisu RK. Cena je konečná. Obhliadky sú možné po dohode.
Pre bližšie info kontaktujte makléra..

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie