REZERVOVANÉ......CHCETE INVESTOVAŤ MAX...95.000,-?

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
95 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 436 m²
Realitný maklér:
0905 514 471
Strmeňová Adriana
strmenova-ZVNC-slovanet.sk

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, Vám ponúkajú na predaj, prípadne na výmenu za 3-izbový zrekonštruovaný byt, rodinný dom s pozemkom cca 1000 m2 v Brezne, časť Zadné Hálny. Uvedená nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, prípadne na podnikanie. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.

Rodinný dom (zast.plocha 218 m2) leží na pozemku o rozlohe cca 1000 m2 a nachádzajú sa v ňom dve samostatné bytové jednotky.

Jedna bytová jednotka pozostáva z kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC, jedálenskej časti, obývacej časti a spálne na prízemí a dvoch spální a dvoch zabudovaných šatníkov v podkroví.
Táto časť objektu bola v roku 2006 kompletne zrekonštruovaná, nová elektrika, voda, plastové okná, podlahy, kúpeľňa a WC, nový komín. Kúrenie je kombinované, elektrické a pevné palivo.

Druhá bytová jednotka má samostatný vchod a nachádza sa tam vstupná chodba, komora kúpeľňa s WC, kuchyňa a jedna izba. Je však v pôvodnom stave a je nutná celková rekonštrukcia.

Objekt sa predáva kompletne zariadený.

V prípade, že by ste mali záujem o väčší pozemok, je možné k uvedenému dokúpiť ďalších cca 1000 m2 za 25.000,-

V blízkosti sú lyžiarske strediská Chopok, Tále, Čierny Balog, Čertovica, Mýto pod Ďumbierom. Kúpalisko Podbrezová, Krytá plaváreň Brezno, Termálne kúpalisko Liptovský Ján, Tatralandia Liptovský Mikuláš, Lesnícky skanzen Čierny Balog - Vydrovo, Čiernohorská železnička Čierny Balog a podobne.



V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra.

Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky alebo osobne pri obhliadke objektu. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle 0905514471, Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie