PREDANÉ - Na predaj krásny kompletne prerobený 1 izbový byt na Severe

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 38 m²

Ponúkame Vám na predaj krásny, kompletne prerobený 1 izbový byt na obľúbenom sídlisku Sever na ulici M. Gorkého. Byt sa nachádza v bytovom dome, ktorý prešiel v roku 2015 rozsiahlou rekonštrukciou , ktorá zahŕňala zateplenie strechy, celého obvodového plášťa , výmena všetkých okien a dverí v spoločných priestoroch ako aj rekonštrukcia schodov, ktoré vedú ku vchodu domu. V okolí domu je naozaj kompletná občianska vybavenosť , MHD, obchody , ZŠ ako aj MŠ. Blízko je veľmi obľúbený lesopark . Samotný byt sa nachádza na štvrtom nadzemnom podlaží . Byt má rozlohu 39 m2 . V roku 2014 prešiel veľmi vkusnou rekonštrukciou . V byte sú všade nové plastové okna , plávajúce podlahy, nové stierky na stenách, ako V byte bolo nanovo vymurované bytové jadro, s výmenou všetkých rozvodov . Kúpeľňa je veľmi vkusne a moderne prerobená . Vys sa predáva zariadený ako je vidieť na foto .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie