6 izbový RD v obci Zavar na predaj + pôdorys

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
198 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Trnava
Obec: Zavar
Plocha: 223 m²
Plocha pozemku: 625 m²
Realitný maklér:


Popis
Viacgeneračný 6 izbový RD dom zložený z dvoch obytných jednotiek postavených na pozemku o rozmeroch 19 m šírka a 33 m dĺžka na predaj. Na pozemku sa okrem RD nachádza aj dvoj garáž ,letná kuchynka a 5 pivníc. Pôvodný RD ma rozmery 10 m x 12 m a podlahovú plochu 117 m2 , bol postavený v roku 1970 z pálenej tehly. V roku 2005 prešiel výmenou plechovej strechy, fasády a kompletnou výmenou radiátorov a kotla v celom dome, vrátane prístavby. Dispozične pozostáva z predsiene, chodby, pracovne, troch prechodných izieb, prechodnej kuchyne, kúpeľne s WC, prechodu do podkrovia a malej špajze. Z izby č.3 vedie prechod do prístavby do izby č.4. (viď. pôdorys)

Prístavba ma rozmery 6 m x 10 m a skladá sa z dvoch podlaží ktoré predstavujú podlahovú plochu 106 m2. Bola postavená v roku 1995 z kvádra a v roku 2005 prešla výmenou okien. Dispozične pozostáva 1.NP zo vstupnej chodby, chodby s prechodom na 2.NP, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a prechodnej izby. 2.NP pozostáva z chodby s výstupom na balkón a dvoch neprechodných izieb.
Rodinný dom aj s prístavbou sú napojené na všetky IS okrem vodovodu, ten je v dosahu. Vodu v domácnosti zabezpečuje studňa ktorá je napojená na celý dom. Mesačné náklady predstavujú sumu 230 e pre štvorčlennú rodinu.

Obec Zavar ma výbornú občiansku vybavenosť: MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, športove centrum polícia, obchody, reštaurácie, pohostinstvá

Vzdialenosť od miest: Trnava 9 km, Sereď 10 km, Hlohovec 20 km, Nitra 44 km Piešťany 44 km, Bratislava 55 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie