PREDANÉ - Na predaj rodinný dom v obci Kopčany

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Kopčany

RADO Reality vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v obci Kopčany.
Rodinný dom dispozične pozostáva z dvoch izieb, obývacej izby, predsiene, kuchyne, komory a kúpeľne s toaletou. V kuchyni sa nachádza plynový sporák s digestorom, chladnička s mrazničkou, novšia kuchynská linka a jedálenský stôl.
V kúpeľni je veľká rohová vaňa, sprchový kút, toaleta ohrievač úžitkovej vody. Vedľa je menšia komora, s ktorej je výstup do podkrovia.
Rodinný dom prešiel pred pár rokmi čiastočnou rekonštrukciou, ako je výmena plastových okien, zárubní s dverami, výmena plynového kúrenia - gamatiek. Výmena elektrických rozvodov nebola vykonaná, materál na výmenu je zakúpený a k dispozícii novému majiteľovi.
V obci sa nachádza miestna kanalizácia a rodinný dom je napojený na miestnu kanalizáciu, vodovod a plyn. Pred domom je možné parkovanie štyroch osobných automobilov.
Na dvore sa nachádza studňa s pitnou vodou, ktorá môže poslúžiť v letných dňoch na závlahu, alebo napustenie bazéna na dvore, ktorý má rozlohu 320m2. Za dvorom sa nachádzajú aj staršie budovy, ktoré slúžili na chov hospodárskych zvierat.
Úžitková plocha rodinného domu je 72m2 a zastavaná plocha je 90m2. Materiál na výstavbu bol použitý pálená tehla. možnosť dokúpenia vedľajšej budovy od suseda. Na tejto budove je spravená nová strecha, ktoré je samonosná na samostatných pilieroch. Preto túto staršiu budovu je možné prerobiť bez zásahu strechy.
Za dvorom sa nachádza veľká priestranná záhrada, ktorá má rozlohu 3664m2. Ku záhrade je možný prístup automobilom zo zadnej časti. Celková rozloha pozemku je 4074m2.
Prostredie je tu tiché, vhodné na prechádzky s pekným výhľadom na okolitú krajinu, rieku Morava a kostolík svätej Margity Antiochijskej, ktorý je jednou z miestnych pamiatok.
Tiež sa tu nachádza autoservis, bazár, cukráreň, Jazdiareň Kopčany (Krytá jazdecká hala v obci Kopčany. Prenájom je možný pre jednotlivcov, usporadúvanie kurzov, pretekov a pod.), domov dôchodcov, lekáreň, knižnica, ambulancia všeobecného lekára, stomatológia, pošta, reštaurácia, stolárstvo, vinársky dom, materská a základná škola.
Obec Kopčany sa nachádza 5km od mesta Holíč, 12km od mesta Skalica a od hraničného prechodu Hodonín 10km.
Počet obyvateľov je 2500. Vybudovaná infraštruktúra: vodovod, kanalizácia, ČOV, plynovod, elektrina.
V obci sa nachádza niekoľko pamiatok, ako sú: Barokový žrebčínec „Štít“, Kačenáreň, Kostol sv. Štefana Kráľa, Kostolík svätej Margity Antiochijskej, Pivovar, Prievoz, Vodný mlyn.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Kontakt na makléra:
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
+421905635073
rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie