PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 75 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 75 m²

Ponúkame na predaj veľmi príjemný, svetlý, priestranný a dobre udržiavaný 3-izb. byt vo vyhľadávanej časti bratislavskej Dúbravky, v pešej blízkosti prírody a kompletnej občianskej vybavenosti.

Byt sa nachádza na 9.p./12, výmera je podľa listu vlastníctva 70,17m2 plus lodžia o výmere 4,29m2, k bytu prináleží aj pivničná kobka, orientácia na svetové strany: byt je orientovaný na príjemnú východnú stranu s výhľadom na Kamzík, jedna izba je na sever, kde popoludní svieti aj západné slnko. Z kuchyne je vstup do lodžie, ktorá je presklená, zateplená drevom, a je využívaná na posedenie pri kávičke, ale aj ako zimná záhrada.

Stav bytu: lepšia čiastočná rekonštrukcia, kvalitné stierky v celom byte, plastové okná s interiérovými žalúziami okrem kuchyne, nová elektrika v kuchyni a v chodbe, klimatizácia, bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere plus repasované zárubne, veľké vstavané skrine v chodbe, zánovná kuchynská linka vyrobená na mieru, keramická dlažba (predsieň, kuchyňa, kúpeľňa a WC), nový sprchovací kút v kúpeľni a nové WC, plávajúce podlahy v obývačke a v izbe na sever, v spálni pôvodné linoleum, kvalitné liatinové radiátory plus digitálne merače tepla.

Výmery jednotlivých miestností: izba1 – 18,80m2, izba2 – 12,42m2, izba3 – 12,42m2, kuchyňa – 8,8m2, predsieň – 12,23m2, kúpeľňa – 2,57m2, WC – 0,95m2, lodžia – 4,29m2, pivnica – 1,91m2.

Stav domu: zateplený, nové vstupné dvere a poštové schránky, nové výťahy (osobný plus nákladný), menené stúpačky, plastové okná v spoločných priestoroch.
Iné: pevná tel. linka, TV plus internet, mesačné náklady 169,- eur vrátane FO, plus plyn plus elektrika, príjemní susedia, správca bytového domu: Správcovské bratislavské družstvo, Drobného 7, Bratislava-Dúbravka.

Maklér odporúča lebo: 1) kvalitná čiastočná rekonštrukcia, 2 )svetlý a priestranný byt s veľkou lodžiou, list vlastníctva bez tiarch, 3) zrenovovaný bytový dom plus 2x nový výťah (jeden nákladný), 4) byt ideálny pre rodinu s deťmi: - ZŠ za domom, neďaleko škôlky, stredná elektrotechnická
škola a gymnázium, - v pešej blízkosti pediatrická ambulancia, zdravotné
stredisko, OD Saratov, Tesco Dubrawa, - Dom kultúry, kostoly, športoviská pre deti i dospelých,
reštaurácie, banky atď. - cyklistické trasy a turistické chodníky, les na dosah,
- za domom bežecká dráha a nové moderné multifunkčné
športoviská - LIDL, Hornbach, Bory Mall, Decathlon, Merkury Market, OBI,
JYSK a ďalšie, - rýchle spojenie do mesta: autobusy a električky

Kótovaný pôdorys na vyžiadanie u makléra.

Obhliadky: možné aj dopoludnia


Tešíme sa na obhliadky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie