PREDANÉ - Velčice, 1-izbový byt, 33 m2, okr. Zlaté Moravce - EXKLUZÍVNE

Typ: jednoizbový byt
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Velčice
Plocha: 33 m²

Realitná kancelária BALAŽI SK s.r.o. ponúka na predaj útulný 1-izbový tehlový byt v krásnom prostredí obce Velčice. Byt sa nachádza na prízemí , má samostatný vchod. Je vybavený plastovými oknami – trojsklo. kúrenie - podlahové, elektrické. Dispozícia bytu: zádverie, samostatné WC, kúpeľňa, obývačka/kuchyňa. Internet: wifi/kábel Stav: holobyt, kolaudácia – 01/2022 – byt je k dispozícii ihneď, odporúčame vidieť.
K bytu patrí privátne parkovacie miesto, ktoré už je v cene.
V ponuke aj väčšie byty.
Obec Velčice sa nachádza v podhorí Tríbeča, je ako stvorenou na relaxáciu a výlety do prírody. Dostupnosť autom : Zlaté Moravce – 10 min., Nitra – 25 min., diaľnica R1 – 15 min. Bytový dom má výhodnú polohu - v okruhu 300 m sa nachádzajú obchod, základná škola, materská škola, kostol, pohostinstvo.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytneme na tel. čísle: 0907 233 224

ZABEZPEČÍME: - Hypotekárny úver, kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie