PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 69 m2, Bratislava - Rača

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 69 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izb. byt s lodžiou v Bratislave III, mestská časť Rača, s priamym výhľadom na panorámu mesta Bratislava. Byt má rozlohu 66,2 m2 plus lodžia 3,2 m2. Nachádza sa na 10/13 podlaží panelového bytového domu, ktorý prešiel postupnou rekonštrukciou začínajúcou v roku 2012 – zateplenie obvodového plášťa, strechy, menené stúpacie rozvody, nové výťahy (2016), v bytovom dome bola vybudovaná vlastná plynová kotolňa (2021). Plánuje sa obnova vnútorných priestorov domu. Príslušenstvom bytu je pivničná kobka 1,4 m2. Nachádza sa na Žitnej ulici, je orientovaný jednou izbou na východ, inak na južnú stranu. Súčasťou predaja je aj podiel na okolitom pozemku, na ktorom sa okrem samotnej budovy nachádzajú dve parkovacie plochy, ktoré sú aj s okolitými chodníkmi v podielovom spoluvlastníctve a vo využívaní majiteľov bytov.

Byt je čiastočne obnovený, v rámci rekonštrukcie boli menené rozvody elektriny, vody, plynu, Priestorovo bola zväčšená kuchyňa, kúpeľňa bola vymurovaná, bola osadená smaltovaná vaňa, na toalete samostatné závesné WC a doplnené malé umývadlo. Vo vstupnej hale bola odstránená priečka, čím sa zväčšila plocha obývacej miestnosti. Podlahy sú plávajúce, v kuchyni, kúpeľni, na toalete a chodbe keramická dlažba. Okná sú plastové s vnútornými zatemňovacími roletami, vchodové dvere pôvodné. Súčasťou bytu je novo inštalovaná klimatizačná jednotka ústiaca do obývačky, zánovná kuchynská linka s plynovou varnou doskou, rúrou a voľne stojacou umývačkou riadu.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vpravo vchádza na toaletu (1 m2) a do menšej kúpeľne (2,1 m2). Z chodby vchádzate do priestrannej obývacej miestnosti (20,1 m2) odkiaľ je po ľavej strane vchod do dvoch izieb (menšia 11,8 m2 a väčšia 16,4 m2) a po pravej strane sa nachádza samostatná kuchyňa (10 m2). Z kuchyne sa vstupuje na lodžiu. Vzhľadom na 10. poschodie byt ponúka krásny výhľad na panorámu Bratislavy.

Lokalita bytového domu sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou. V lokalite sa nachádzajú úrady miestneho, mestského významu, banky, pošta, školy, zdravotníctvo. V okolí sa nachádza množstvo športovísk, kompletná sieť obchodov a služieb. Doprava je v okolí reprezentovaná autobusmi a električkami so zastávkou v blízkosti domu. Bezproblémová možnosť parkovania na súkromnom pozemku pri bytovom dome, ktorý je vo vlastníctve majiteľov.

Okolie domu ponúka rovnako výborné športové vyžitie v blízkych Malých Karpatoch, ktoré sú známe svojou vinohradníckou tradíciou, ako bicyklovanie, prechádzky prírodou, beh.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie