PREDANÉ - Predaj chaty 77 m2, Vojka nad Dunajom

Realitná kancelárie RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj novostavbu 4-izbového modulárneho domu s úžitkovou plochou 76,62 m2 nachádzajúceho sa v privátnej rekreačnej oblasti Jazero Vojka v obci Vojka nad Dunajom. Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 95,36 m2 vrátane terasy (18,74 m2). Dom je postavený na prenajatom pozemku o výmere 659 m2, ktorý je vo vlastníctve pozemkového spoločenstva "Komposesorát Vojka" s nájomnou zmluvou uzatvorenou na 99 rokov.

Modulárny dom je navrhnutý na celoročné užívanie a je postavený najmodernejšími technológiami, ktorých základ tvorí pevný antikorózny oceľový rám. Nehnuteľnosť je napojená na kanalizáciu a elektrickú prípojku. Kúrenie v nehnuteľnosti je zabezpečené podlahovým kúrením (INFRARED), automatickou rekuperáciou vzduchu v kombinácií s klimatizačnými jednotkami a vlastným krbom nachádzajúcim sa v obývacej časti. Celá nehnuteľnosť je vybavená elektrickými exteriérovými žalúziami s ochranou proti nadvihnutiu.

Dispozícia:
- veľkorysá vstupná chodba (9,06m2),
- izba/pracovňa s výhľadom na terasu (7,70m2),
- šatník (2,8m2),
- izba č.1 (10,32m2),
- izba č.2 (10,37m2),
- kúpeľňa spojená so sprchovým kútom a toaletou (5,10m2),
- príručná komora (1,60m2),
- obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou vybavenou na mieru vyrobenou kuchynskou linkou (29,67m2),
- terasa (18,74m2).

Privátna rekreačná oblasť, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza, je v uzatvorenom non-stop monitorovanom areáli s bezpečnostnou službou, ponúkajúca bohaté rekreačné a športové možnosti vyžitia od rybovolu, rôznych druhov vodných športov až po prenajatie si tenisového kurtu. V areáli vzdialenom len 35 km od Bratislavy vám ponúkame ideálnu rekreačnú nehnuteľnosť v lone prírody vhodnú na celoročné bývanie priamo pri jazere.

Cena nehnuteľnosti so všetkými jej súčasťami, vrátane provízie a profesionálneho realitného servisu RE/MAX je 274.900,- EUR.

Nehnuteľnosť je voľná IHNEĎ!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie