PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 650 m2, Prievidza

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 650 m²

Táto nehnuteľnosť je REZERVOVANÁ !!!
Ponúkame na predaj budovu obchodu a služieb situovanú v CENTRE - priamo na Námestí slobody v Prievidzi.
Objekt sa nachádza v centrálnej časti námestia. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza Mestský úrad ,Remeselný dom ,kostol , hustá sieť obchodov a služieb , neďaleko klientské centrum Okresného úradu ,hlavná pošta , relaxačná zóna s fontánou a detským ihriskom ....

virtuálna 360°obhliadka : http://www.techreality.sk/360/ryba_prievidza/

V minulosti bol objekt prevádzkovaný ako známa reštaurácia a lahôdky RYBA v prízemnej časti , na poschodí bola situovaná teplá a studená kuchyňa pre reštauráciu ,v ostatných priestoroch boli kancelárie firiem ....
POPIS STAVBY: Objekt je situovaný v centrálnej časti námestia . Pozemok sa skladá z 2 parciel , spolu 999 m2 , čiastočne je oplotený. Prístup k objektu je priamo z Námestia slobody a zadný prístup z existujúcej komunikácie, ul. Matice slovenskej . Objekt je napojený na inžinierske siete: rozvod elektrickej energie,vodovod, plynovod a verejnú kanalizáciu. Budova je dvojpodlažný objekt, o zastavanej ploche 390m2. Obvodové a deliace konštrukcie sú tehlové,
Strecha je sedlová, strešná krytina je škridlová. Výplne otvorov sú okná plastové a drevené, vchodové dvere plastové a oceľové, vnútorné dvere sú drevené do oceľovej zárubne, podlahy sú existujúce terazzová dlažba a keramická dlažba.
Na objekte bola zrekonštruovaná strecha , v r. 2003 bola urobená modernizácia jedálenskej časti prízemia formou 2.poschodovej prístavby.

Zásobovanie cez zadný vstup.
Dispozícia :
Prízemie : Vstupná hala so schodiskom, priestory lahôdok RYBA s jedálňou, a prípravovňou jedál, 2x sociálne zariadenia, kuchyňa, chodba, sklady, chladiace miestnosti, WC, východ do zadnej časti pozemku s ďalším menším skladom . Úžitková plocha cca 300m2.
1. NP : Chodba so schodiskom, 4 - 5x samostatná kancelária, studená a teplá kuchyňa, sklad,čistiaca miestnosť , technické miestnosti , malý nákladný exteriérový a interiérový výťah, 2x schodisko do podkrovia.Úžitková plocha je cca 250m2.
Podkrovie : Priestor rozdelený do dvoch častí (dva samostatné vchody) s možnosťou vybudovať obytný alebo úžitkový priestor. Plocha cca 100m2.
Podzemné podlažie : Objekt je Čiastočne podpivničený s dvomi samostatnými pivničnými priestormi . Slúžia ako sklady a technické miestnosti . Cca 100m2.

Hlavné prednosti :

strategické umiestnenie Prievidza centrum – Námestie slobody
• 2 nadzemné podlažia + podkrovie s možnosťou vybudovať bytovú jednotku
• 2x pivnica
• Celková podlahová plocha: 650 m2
• Výmera pozemku: 999 m2
• Priestory bývalej reštaurácie a lahôdok Ryba, prípravovňa jedál, jedáleň
• Kancelárske priestory
• Skladové priestory a dve mraziarenské miestnosti
• Prístup z 2 strán
• Malý nákladný výťah v exteriéri v zadnej časti budovy a malý jedálenský výťah v interiéri.
• Tehlová konštrukcie budovy
• Čiastočná rekonštrukcia a prístavba (2003)
• Zrekonštruovaná strecha
• 2x Plynový kotol


virtuálna 360°obhliadka : http://www.techreality.sk/360/ryba_prievidza/

Energetický certifikát priestor nemá.
Budovaje k dispozícii IHNEĎ a čaká práve na Vás.
Dohodnite si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie