PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 62 m2, Hrubá Borša

Typ: dvojizbový byt
Okres: Senec
Obec: Hrubá Borša
Plocha: 62 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 2 izb. na Golfovej ulici v Hrubej Borši. Byt s výmerou 57,37 m2 a loggiou s výmerou 4,43 m2 sa nachádza na 1. posch. v novostavbe polyfunkčnej budovy priamo v areáli Green Resort.

DISPOZÍCIA BYTU:
predsieň - 6,71 m2
obývačka spojená s kuchyňou (spotrebiče: indukčná varná doska, rúra, umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou) - 28,69 m2
loggia - 4,43 m2
spálňa - 13,37 m2
šatník/komora - 2,80 m2
kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút) - 4,20 m 2
samostatná toaleta - 1,60 m2

Byt sa predáva čiastočne zariadený. Predmetom predaja je zariadenie bytu okrem zariadenia obývačky. V byte je zavedený optický internet. Je orientovaný na západnú stranu. Na vybraných oknách sa nachádzajú sieťky proti hmyzu. Príjemnú klímu v byte zabezpečia elektricky ovládané hliníkové žalúzie. V byte je elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej izbe (celkovo 4 samostatné okruhy).

K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie (13 m2) pred bytovým domom. Na parkovisko sa vchádza cez rampu na diaľkové ovládanie.

3D VIDEO:
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom uspoziadaní bytu si neváhajte pozrieť 3D video obhliadku.

POLYFUNKČNÁ BUDOVA:
Polyfunkčná budova, v ktorej sa byt nachádza, bola skolaudovaná v roku 2019. Na jej prízemí sa nachádzajú potraviny, kaviareň s terasou, kaderníctvo, pedikúra, manikúra, ambulancia biorezonálnej terapie. Pred budovou sa nachádza detské ihrisko vrátane menšieho futbalového ihriska.

LOKALITA:
Obec Hrubá Borša je vzdialená od okresného mesta Senec iba 15 min. autom a 35 min. od Bratislavy či Trnavy. Rýchlo sa rozrastajúca obec poskytuje rozsiahlu občiansku vybavenosť, a to obecnú a súkromnú materskú škôlku, potraviny, rešpaurácie,ajurvédske masáže ale aj množstvo aktivít pre športové vyžitie - golfový areál s 18 a 9 jamkovým ihriskom a odpaliskom, fitness centrum, futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko, jazdecký areál.

Príjemná a pokojná lokalita Green Resortu, vhodná pre rodinné bývanie. Byt je ideálny ako štartovací byt pre mladú rodinku či pár alebo ako investičná príležitosť. Je ihneď k dispozícii.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našich služieb je aj bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru. So zabezpečením prefinancovanie kúpy tohto bytu vám radi pomôžeme.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kacelárie RE/MAX
- zmluvnú dokementáciu (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií

Pre viac otázok neváhajte kontaktovať makléra realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie