PREDANÉ - REZERVOVANÉ - Predaj vidieckeho domu-chalupy v obci Kolta

Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Kolta
Plocha: 130 m²

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj starší vidiecky dom, chalupu v obci Kolta na pozemku celkovej rozlohy 1554 m2(cca18x85m). Tento vidiecky dom bol postavený po roku 1960 z pálenej tehly a je vzhľadom na svoj vek v dobrom technickom stave vrátane krovu a strešnej krytiny. Nevlhne a nezateká. Nachádza v pokojnej časti obce s dobrými susedmi a ponúka podlahovú plochu cca 130 m2, ktorá pozostáva zo vstupného gánku, chodby, 3 priestranných izieb(jedna prechodová), kuchyne, špajze, kúpeľne spojenej s wc a prepojovacej chodby s praktickým východom do zadného dvora. V dome je zavedená elektrika, plyn, voda z kopanej studne na dvore a kanalizácia je vedená do žumpy s dobrým prístupom. Obecná voda je na pozemku vrátane vodomera, do domu však zavedená nebola vzhľadom k funkčnému rozvodu vody zo studne. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami v každej miestnosti samostatne a teplá voda prostredníctvom elektrického zásobníkového ohrievača vody. Dom je čiastočne podpivničený s vchodom do pivnice zo vstupnej chodby a parkovanie pred domom, alebo na pozemku s možnosťou parkovania viacerých vozidiel. Na pozemku sa nachádza murovaná šopa, ktorá slúžila ako úložný priestor veľkosti cca 15m2. V rámci dvora je oddelený hospodársky kútik, využívaný v minulosti na skladové priestory a za ním vyčistená úžitková záhrada(pozemok) veľkosti 1031 m2. Dom je z hľadiska lokality, občianskej vybavenosti obce, blízkosti okresného mesta Nové Zámky ideálny na chalupu, aj na trvalé bývanie. Priestranný pozemok poskytuje potenciál pre nových majiteľov na vytvorenie vlastnej oázy pokoja s množstvom okrasnej , či úžitkovej zelene podľa vlastných predstáv. Predáva sa za cenu 52.000.-euro. Obhliadku odporúčam a môžete si ju dohodnúť na tel. čísla 0904835757. Maklér Mgr. Štefan Danis.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie