PREDANÉ - BOSEN | 1 izba na prenájom, Súhvezdná, Bratislava

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 1 izbu v zariadenom byte. 2 izbový byt v meste Bratislava mestská časť Ružinov na ulici Súhvezdná.

BYT: Má výmeru 54,36 m2 z čoho balkón má 1,57 m2 a pivnica 4,76 m2. Nachádza sa na najvyššom 3 poschodí (z celkových 3) bez výťahu. Bytový dom bol zateplený z bočných strán. Strecha bola menená tri roky dozadu.

IZBA: ktorá sa prenajíma má výmeru 17m2.

DISPOZÍCIA: Po vstupe do bytu sa na chodbe nachádza oddelená toaleta a kúpeľňa. Po ľavej strane spálňa, po pravej kuchyňa s balkónom a samostatná obývacia izba.

ZARIADENIE: Kuchyňa je plne zariadená so vstavanými spotrebičmi, umývačkou riadu, práčkou. Izba sa prenajíma zariadená, prípadne podľa dohody.

PARKOVANIE: Možné v okolí bytového domu.

LOKALITA: Výborná lokalita, v okolí sa na nachádza Lidl, Avion Shopping Park, Hornbach, MHD (autobus, električka), rýchla dostupnosť na diaľnicu.

Odkaz na 3D virtuálnu prehliadku: vieweet.com/iframe/BKTNREA?ui=iframe

K prenájmu je izba voľná.

Cena 350 €/mesiac vrátane energií vrátane TV a internetu

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie