PREDANÉ - BOSEN | Rezervované: Zariadený 1 izb. byt, Drobného ul., Dúbravka, 33 m2

Rezervované: Bosen Vám exkluzívne ponúka na predaj 1izbový byt na 7. poschodí zatepleného bytového domu na Drobného ulici, v pokojnej časti Dúbravky, Bratislava – m.č. Dúbravka s pivničnou kobkou.

BYT: Byt má výmeru 33,12 m2 z čoho pivničná kobka tvorí 2,12 m2. Nachádza sa na 7. poschodí (z celkových 13) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je svetlý vďaka južnej orientácii a disponuje výhľadom do zeleného parku a na Karpaty. Byt prešiel rekonštrukciou (elektroinštalácia, stúpačky).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly s priestorom na vstavanú skriňu. Z haly je vstup do kúpeľne s klasickou vaňou, samostatnej toalety a do hlavnej izby (ktorú je možné rozdeliť na spací kút a obývaciu izbu). Kuchynská a jedálenská časť je od hlavnej miestnosti čiastočne oddelená.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: plynový sporák, chladnička, práčka, nábytok: posteľ s novým matracom Dormeo, 1x skriňa, 1x komoda, pracovný stôl, knižnica, kuchynský stôl so stoličkami.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

LOKALITA: Oblasť v blízkosti Drobného, je charakteristická nielen výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, ale aj dostatkom zelene, či možností k relaxu a športovaniu. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, obchodný dom Saratov, zdravotné stredisko, či MHD. Novo zrekonštruovaná električková trať vám zabezpečí bezproblémové spojenie do centra mesta.

Cena: 119 990 € byt s pivničnou kobkou

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie