PREDANÉ - BOSEN | 2 izbový byt v projekte Petržalka City II, Petržalka, 54m2

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v oblúbenom projekte Petržalka City II. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Bratislavy na začiatku Petržalky priamo pri Chorvátskom ramene.

BYT: 2 izbový byt, novostaba, má výmeru 52,27 m2, z toho 11.21m2 má balkón a k bytu prislúcha pivnica o výmere 2m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 12. s dvoma výťahmi. Celý byt je navrhnutý architektom na mieru. Kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, práčka). Steny sú v celom bytu v úprave Benátsky štuk. V obývačke sa nachádza klimatizácia.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/models/7buaehs7caY?cta_origin=all_spaces_page§ion=media

ŠTANDARD: byt sa predáva čiastočne zariadený

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, wc, kúpelňa, obývacia izba s kuchyňou, spálňa, balkón

LOKALITA: Projekt Petržalka City II sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky, pri Chorvátskom ramene, ktorá je bezpečná a pokojná. Lokalita je obľúbená pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza ihrisko, park, potraviny, škola, MHD. Dobrý prístup na diaľničný obchvat ako aj do centra (5 min. autom).

CENA: 245.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie