PREDANÉ - Prenájom bytu (3 izbový) 97 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 97 m²

!ENGLISH BELOW!

Ste náročný? Chcete bývať v historickom centre? Hľadáte niečo výnimočné? Ak ste odpovedali na všetky otázky áno, tak už ste našli to čo hľadáte!

Slnečný a priestranný 3-izbový byt na Medenej ulici v Starom Meste v Bratislave je najnovšia ponuka realitnej kancelárie RE/MAX na dlhodobý prenájom.

BYT:
V tomto byte budete určite cítiť atmosféru Starého Mesta. Byt pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby, kúpeľne a samostatného WC, nájdeme tu aj veľa úložného priestoru a historického nábytku. Celková plocha bytu je 97m2 (vrátane balkóna), je teda veľmi priestranný. Nachádza sa na 4. poschodí v tehlovom dome s výťahom. K bytu prislúcha aj veľká pivnica, ktorá má 6m2. Máme tu veľké okná, obývačka s balkónom a jedna izba sú otočené na južnú stranu, celý deň je teda byt slnečný a presvetlený.

LOKALITA:
Staré Mesto má svoje čaro a my sme v jeho úplnom centre. Táto mestská časť nám ponúka rôzne možnosti kultúrneho aj športového vyžitia. V okolí máme kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, škôlok, pošty, obchodných centier a široké možnosti cestovania MHD do ostatných častí mesta.

CENA:
Celková cena prenájmu je 1150€ (850€ nájom + 300€ energie). Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza nájom za prvý mesiac, vratný depozit a provízia RK.

Tento byt si zamilujete! Zavolajte mi a dohodnite si so mnou obhliadku. Teším sa na Vás!
_____________________________________________________________

Real estate agency RE/MAX Expert is offering a spacious three room apartment for rent in the Old Town Bratislava.

The apartment is located on the 4th floor in a five story building with an elevator. The rooms the apartment consists of are: two bedrooms, living room, kitchen, bathroom, WC, laundry room and a balcony. Every room is fully furnished. Sizewise, the apartment has 97 m2 (including the balcony). The apartment also has a cellar of the size of 6 m2. The whole apartment has big windows, living room with a balcony and one of the bedrooms are oriented to the south, so there is plenty of light during the day.

Location of the apartment is in the Old Town, the city centre of Bratislava. This district has a lot to offer including cultural events and opportunities for an active lifestyle. There are various civic amenities nearby, for example: schools, kindergartens, post offices, malls and transportation possibilities (bus, tram).

The monthly rent is 1150€ (850€ rent + 300€ utilities). On the day of contract signing the required payments are rent for the first month, deposit and a commission.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie