PREDANÉ - REZERVOVANÝ: 3 izbový byt so šatníkom, garážou a vlastným vykurovaním (elektrina, krb), 90 m2, Brezno - Zadné Halny

Typ: trojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 90 m²

TICHÁ, POKOJNÁ, DOBRE DOSTUPNÁ LOKALITA NA OKRAJI MESTA, BEZPROBLÉMOVÉ PAKROVANIE - TROJIZBOVÝ BYT S PRÍSLUŠENSTVOM NA GLIANSKEJ, VÝMEROU POROVNATEĽNÝ S MENŠÍM DOMOM.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt s dvomi balkónmi, krbom, šatníkom, dvomi murovanými pivnicami a malou garážou v Zadných Halnách, mestskej časti Brezna.

PREDMET PONUKY
Svetlý, na východ (dve izby a šatník) a západ (kuchyňa, obývacia izba) orientovaný, priestranný, 3 izbový byt so šatníkom, dvomi balkónmi, dvomi murovanými pivnicami (každá 4 m2) s podlahovou plochou 76 m2 (bez balkónov), situovaný na 2. poschodí bytového domu bez výťahu.
Byt prešiel dávnejšou, čiastočnou a vkusnou rekonštrukciou - dispozičná úprava kúpeľne (zväčšenie, vaňa + WC) a kuchyne (kuchynská linka z masívu so vstavanou chladničkou a mrazničkou), výmena podláh (dlažby, plávajúce podlahy), dverí vrátane obložiek (drevo - masív), dobudovanie teplovzdušného krbu so vstavanými poličkami a skrinkami (drevo-masív), posilnenie el. vedenia pre el. vykurovanie konvektormi (vedené v elektroinštalačnej lište).
Vykurovanie v byte je zabezpečené kombinovane - krbom s teplovzdušnými rozvodmi do všetkých izieb a el. konvektormi (olejovými radiátormi). Ohrev teplej vody je zabezpečený el. bojlerom umiestneným v kúpeľni. Pod el. bojlerom je priestor pre umiestnenie pračky.
Celkové náklady na užívanie bytu sú v súčasnosti 105 Eur.
Bytový dom (12 bj) má upravené spoločné priestory, vymenené vstupné dvere, zrekonštruovaný vestibul, rozvody el. energie, vody, odpad (stupačky). V súčasnosti prebieha obnova fasády bytového domu a výmena balkónov. Exteriér bytového domu je upravený, v lete s kvetinovými záhonmi a vonkajším posedením s možnosťou grilovania.
Parkovanie je zabezpečené na parkovisku pred bytovým domom alebo v garáži, ktorá je súčasťou ponuky. Prístupová cesta, parkovacie miesta a chodníky sú vynovené novým asfaltom.

BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ.
V SÚČASNOSTI PREBIEHA OBNOVA FASÁDY BYTOVÉHO DOMU A VÝMENA BALKÓNOV.
PRÍSTUPOVÁ CESTA, CHODNÍKY A PARKOVACIE MIESTA PRED BYTOVÝM DOMOM SÚ ČERSTVO ZRENOVOVANÉ (nový asfalt).

DISPOZÍCIA
2 NP: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a WC, obývacia izba, dve izby, šatník, dva balkóny (izba, šatník) orientované na východ.
Prízemie: dve murované pivnice.
Exteriér: garáž.

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza 3,5 km od centra mesta Brezno, v časti Zadné Halny, pod záhradkárskou osadou Gliane, v bezprostrednej blízkosti uličnej zástavby rodinných domov a parku oddeľujúceho bytový dom od hlavnej cesty a Baštovej ulice.
Zadné Halny a Glianska ulica, na ktorej sa bytový dom nachádza, sú časťou Brezna s dobrou dopravnou dostupnosťou (hlavná cesta Brezno - Poprad 100 m, autobusová zastávka 100 m) a blízkosťou príjemných prírodných zákutí (Gliane, Pohanské, Vagnár), či športových centier (SKI & BIKE Mýto pod Ďumbierom, Tále).
Brezno, ako okresné mesto, je vybavené kompletnou sieťou služieb pre obyvateľov (úrady, banky, lekári, nemocnica, kultúrne, vzdelávacie a športové inštitúcie, obchody, nákupné centrá a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Priestranný byt s príslušenstvom (šatník, dva balkóny, dve pivnice, garáž) je podlahovou plochou porovnateľný s menším domom. Svoj útulný charakter získal prvkami dreveného masívu zakomponovanými do interiéru a špeciálne s krbom. Vytvára tak príjemnú atmosféru priestranného, svetlého a na pocit teplého bývania na kľudnom mieste, s dostatkom odkladacích priestorov vďaka šatníku a dvom samostatným murovaným pivniciam. Prostredie bytového domu na okraji mesta je pokojné, s dostatkom zelene a s dobrou dostupnosťou do mesta (auto, MHD, pešia chôdza). Bytový dom je situovaný v tichom prostredí na okraji mesta, v blízkosti autobusovej zastávky a parku.

CENA
89 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.
DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie