PREDANÉ - IBA U NÁS!! Na predaj poschodový RD v obci Tureň ( 3 km od Senca)

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Tureň

Rodinný dom na predaj v obci Tureň na pozemku 542 m2, len 3 km od mesta Senec
RADO Reality ponúka na predaj poschodový tehlový rodinný dom s 3 zariadenými bytovými jednotkami na veľmi dobrom mieste v Turni.
Dom pozostáva z 3 bytových jednotiek s 3 samostatnými vchodmi (má 3 medziposchodia - na každom je 1 byt).
Do prvého bytu sa vchádza hlavným vchodom spredu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, vľavo sa nachádzajú 2 samostatné izby, ktoré sú predelené sadrokartónovou stenou, ktorú si viete kedykoľvek odstrániť .Vpravo sa nachádza kuchyňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom , umývadlom a wc.
Do druhého bytu sa vchádza samostatným bočným vchodom po schodoch. Byt pozostáva z menšej vstupnej chodby po oboch stranách so vstavanými skriňami, z veľkej kuchyne, z izby s balkónom (kde sa tiež nachádza vstavaná skriňa, posteľ), z ďalšej izby s oknom, z priestrannej kúpeľne s vaňou a so sprchovacím kútom, umývadlom, wc.
Odtiaľ sa ide ešte na poschodie s veľkou terasou s krásnym výhľadom.
Do tretieho bytu sa vchádza zadným vchodom, ku ktorému patrí aj terasa. Zo vstupnej chodby vojdete do chodby prepojenej s kuchyňou, do kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom, samostatným wc (kde sa nachádza aj nový plynový kondenzačný kotol, bojler na ohrev teplej vody). Z chodby sa potom vchádza do obývačky (s rolldorom) a z nej do spálne s krbom.
Na zadnom dvore sa nachádza terasa, veľa rôznych ovocných stromčekov, studňa, ČOV, 2 zberné 1000l nádoby na dažďovú vodu - na polievanie záhrady.
Na prednom dvore sa nachádza jazierko, rôzna zeleň.
Z bočnej strany domu je postavená prístavba na uskladnenie.
Dom je podpivničený (50 m2).
Na dome sú nové plastové okná, dvere, zárubne, podlahy...
Dom sa predáva zariadený.
Mesačné náklady: 200,-€
Rodinný dom je vhodný na trvalé bývanie, ale tak isto aj na podnikateľské účely, (nie je ešte skolaudovaný).
V blízkom dosahu je škôlka, škola, potraviny, ihrisko...
Celá občianska vybavenosť sa nachádza v meste Senec, ktoré je známe aj Slnečnými jazerami, aquaparkom, wellnesom, s možnosťami rekreačného, športového a oddychového vyžitia, s množstvom pracovných príležitostí, s bezproblémovým napojením na diaľnicu.
Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie