Obchodný priestor na prenájom v OC Jaspark, v centre Galanty

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
776 €/mesiac
Typ: obchodný priestor
Okres: Galanta
Obec: Galanta
Plocha: 80 m²
Realitný maklér:
0944 044 055
Veronika Korgová
korgova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v centre mesta Galanta v OC Jaspark o výmere 80,11m2, ktorý sa nachádza na 1.poschodí.
Celý priestor je presklený preto je vhodný na obchod, butik, showroom alebo aj ako kancelária, príp. služby s možnosťou dispozičnej zmeny po dohode s prenajímateľom. V priestore sa nachádza voda, toalety na chodbe.
Obchodné centrum je bezbariérové, klimatizované s 2 výťahmi a 2 vchodmi /spredu - z ulice alebo zozadu -z parkoviska/ s prístupom 24/7, strážna služba samozrejmosťou. Obchodné centrum má vlastné parkovisko s rampou.
Jaspark ponúka aj gastro zážitok v reštaurácii Spoon a zastrešuje prevádzky s dámskym, pánskym, detským textilom, drogériou a bytovými doplnkami. Nájdete tu finančné poradenstvo, hypotekárne centrum, služby cestovnej kancelárie, advokáta, architekta a kozmetiku.

Cena nájmu je 536,-Eur + energie cca 240,-Eur (ceny sú vrátane DPH)
Depozit vo výške 2.300,-Eur.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č.:0944 044 055.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie