PREDANÉ - Polyfunkčný objekt s možnosťou bývania na predaj v Šali-Veči

Typ: polyfunčkný objekt
Okres: Šaľa
Obec: Šaľa
Plocha: 150 m²

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu v Šali-Veči, na ul.L.Gen.Svobodu.
Nehnuteľnosť je dvojpodlažná, na prízemí sa nachádza: veľký obchodný priestor s výkladom, vhodný na rôzne využitie (potraviny, cukráreň, butik, kaderníctvo príp. iné služby), samostatná toaleta a sklad.
Druhé podlažie má samostatný vchod z boku budovy, disponuje vstupnou priestrannou miestnosťou a ďalšími 3 priestormi so sociálnym zariadením. S menšími úpravami sa dá využiť ako bytový priestor. Vykurovanie je zabezpečené plyn.kotlom, radiátormi, klimatizácia v objekte. Bezproblémové parkovanie pri budove.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, obchody, detské ihriská, pošta, lekáreň, reštaurácie, pizzeria, rýchle občerstvenia, kaviarne, hypermarket Tesco a obchodné centrum S1 vzdialené pár min.pešou chôdzou. Taktiež dobré spojenia MHD zabezpečí rýchlu dostupnosť do centra mesta Šaľa.
Voľnočasové aktivity v okolí: tenisové kurty, futbalové ihrisko, cyklotrasa, prímestský park.
Vzdialenosti od jednotlivých miest: Galanta 14km, Nitra 24km, Nové Zámky 30km, Trnava 37km.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č.: 0944 044 055.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie