PREDANÉ - Predaj chaty 87 m2, Dobrá Voda

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj celoročne obývateľnú chatu v malebnej lokalite Malých Karpát.

Celková výmera chaty je až 87 m2, prislúcha k nej samostatná kôlňa o výmere 8 m2. Dispozične pozostáva z veľkej obývacej miestnosti s krbom s krbovou vložkou, troch menších samostatných miestností na spanie, jednej prechodnej izby, vstupnej miestnosti, komory, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. Z krbovej vložky idú rozvody na vykurovanie spální a prechodnej izby.

Pôvodne podniková chata prešla výraznými úpravami dispozičnej časti, rozdelením pôvodne veľkej izby na 2 menšie miestnosti na spanie, taktiež výmenou elektrických rozvodov a podlahových krytín (okrem obývacej miestnosti), vynovením kuchynskej linky, úpravou kúpeľne a WC, vynovením interiérových dverí, zrenovovaní okeníc a dobudovaním vonkajších miest v okolí chaty - parkovacie státia, posedenie s možnosťou grilovania a suché WC.

V neprítomnosti vstup zabezpečený mrežami na vstupných dverách a všetkých oknách.

Chata sa nachádza zhruba 1,5 km od centra obce Dobrá Voda, v obkolesení lesa, v chatárskej oblasti pod vrchom Mariáš, kúsok od letného kúpaliska a pod hradiskom Dobrá Voda.

Voda pre chatu je zabezpečená z vodárne so spoločným rozvodom pre 8 chát, taktiež aj kanalizácia ústí do spoločnej žumpy.

Prístupová cesta do chatového údolia je asfaltová. Okolie ideálne na turistiku, hubárčenie, rekreáciu, v lete blízke kúpalisko aj s rôznymi kultúrno-spoločenskými akciami, v zime bežkovanie, 25 minút cesty autom z Trnavy, 1 hod 10 minút z Bratislavy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie