PRENÁJOM: Univerzálny priestor s kuchynkou a saunou, 125 m2, Predajná, okres Brezno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
dohodou
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 125 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

MÁTE DOBRÝ NÁPAD NA PODNIKANIE A CHÝBA VÁM VHODNÝ PRIESTOR? INŠPIRUJTE SA , REALIZUJTE SA...

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na prenájom nový, univerzálny priestor so samostatným vstupom v polyfunkčnej budove na námestí v obci Predajná.

PREDMET PONUKY
Univerzálny priestor (125 m2) s kuchynkou/barom, sociálnymi zariadeniami muži/ženy, saunou so sprchami muži/ženy a šatňami, na LV vedený ako fitnes, situovaný na 1 NP východne orientovanej polyfunkčnej budovy na námestí v Predajnej.
Priestor a budova prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 (strecha, bezpečnostné okná, dvere, stierky, fasáda, žalúzie, zrkadlové steny, podlahy, sociálne zariadenia, sauna so sprchami muži/ženy a šatňami, osvetlenie, rozvody, vody, elektriny, kanalizácie, internetu, bezpečnostný systém a i.)
Priestor je vykurovaný centrálne, je klimatizovaný, s možnosťou využitia klímy na vykurovanie v prechodnom období, odvetrávaný rekuperačnou jednotkou, zabezpečený samostatným kamerovým systémom so záznamom pri vstupe do objektu, s pripojením na internet (wifi) a možnosťou umiestnenia televíznych obrazoviek na stenách miestnosti (rozvody pre televízny signál).
Parkovanie je zabezpečené v uzavretom dvore alebo pred budovou na námestí s detským ihriskom.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE
Zádverie, sociálne zariadenia (muži/ženy), sauna (infra, parná) so sprchami (muži/ženy) a šatňami, fitnes miestnosť so zrkadlovou stenou a kuchynkou (barom).

MINIMÁLNA DOBA PRENÁJMU 1 ROK.

NÍZKE NÁKLADY NA ENERGIE - EKONOMIKÉ VYKUROVANIE, OSVETLENIE, OHREV TEPLEJ VODY.

LOKALITA
Predajná sa nachádza v podhorí Nízkych Tatier, na hlavnej dopravnej spojnici medzi Breznom (17 km) a Banskou Bystricou (27 km). Susedí s obcami Jasenie (3 km), Nemecká (4 km), Ráztoka (6 km). Obec je vyhľadávaná pre jej dobrú dostupnosť, spádovosť a občiansku vybavenosť (OcÚ, kostol, MŠ, ZŠ, potraviny, pošta, pohostinstvo, detské ihrisko a i.). Autobusové spojenia, prímestské (do susedných obcí) i medzimestské sú dostupné z autobusovej zastávky na námestí.
Predajná je dobrým východiskovým bodom pre letnú a zimnú turistiku s rýchlou dostupnosťou do centier cestovného ruchu v okolí Brezna (Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Čierny Balog a i.) a Banskej Bystrice (Selce, Šachtičky, Donovaly a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Ponúkaný priestor je univerzálny, vhodný pre aktivity v oblasti fyzického a duševného zdravia s možnosťou využitia priľahlej sauny a podkrovných oddychových priestorov.
V kombinácii s inými časťami objektu (kancelárske priestory v samostatnej budove) môže slúžiť aj ako školiaca alebo prezentačná miestnosť (pripravené sú výstupy pre inštaláciu televíznych obrazoviek) pre firmu v kombinácii s bytom v podkroví pre manažment alebo externých spolupracovníkov.

CENA
Nájomné dohodou, v nájomnom nie sú zahrnuté náklady na energie (elektrina, voda, vykurovanie) a internet.
Cena energií bude určená podľa účelu využitia a hradená zálohovými platbami zúčtovanými 1 x ročne.
Depozit vo výške 3 mesačného nájmu, vratná kaucia za zariadenie dohodou.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie