PREDANÉ - BOSEN | 4 izbový rodinný dom na prenájom, Bratislavská - Malinovo

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Malinovo

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 4 izbový rodinný dom s garážou v obci Malinovo na uluci Bratislavská.

RODINNÝ DOM: Výmera podlahovej plochy rodinného domu je 126,08m2 pričom prízemie má 63,04 m2 a 1 p. má 63,04 m2. Rodinný dom je postavený z klasických stavebných materiálov. Spodné poschodie prebehlo rekonštrukciou vďaka, ktorej pribudla jedna izba. Výmera pozemku je 700 m2 a je rovinatý. V dome sa nachádza aj garáž a je čiastočne podpivničený. V rodinnom dome nie sú povolené domáce zvieratká ako je napr. pes, mačka a pod..

ZARIADENIE: Rodinný dom sa prenajíma čiastočne zariadený a tak ako je na fotografiách. Kuchynská linka na prízemí je vybavená mikrovlnkou a plynovou dvojplatničkou. Kuchynská linka na poschodí je vybavená elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, digestor, varná platňa, umývačka riadu, elektrická rúra), alarm v celom dome. Vstup na pozemok je cez klasickú bráničku a veľkú elektrickú bránu na ovládač a garáž je vybavená taktiež elektickou bránou na ovládač.

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE: garáž, 1 izba, letná kuchynka, kúpeľňa spojená s toaletou.
1 POSCHODIE: 2 samostatné nepriechodné izby odkial sa nachádza vstup na balkón, obývačka s kuchyňou, špajza, kúpeľňa spojená s toaletou a samostatný balkón.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V oklí sa nachádzajú školy, škôlky, sieť obchodov, lekáreň, detské ihriská, park na voľnočasové aktivity, reštaurácie a kaviarne, SAD zastávky s priamim spojom do Bratislavy.

CENA: 800,- EUR/mesiac + energie 200,- EUR/mesiac, peňažná zábezpeka vo výške 800,- EUR a sprostredkovateľská provízia vo výške 800,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie