PREDANÉ - Znížená cena rodinného domu v Nesvadoch

Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Nesvady

Ponúkame vám na predaj 7izbový dom v Nesvadoch. Nachádza sa v širšom centre Mesta. Vzdialený od Termálneho kúpaliska približne 300 metrov. Je to poschodový dom v pôvodnom stave. Na poschodí sú 3 izby plus kúpeľňa s toaletou. Dole sa nachádzajú ostatné izby a kotolna .Každá s izieb ma rozmery 4x4 čiže sú dostatočne veľké. K domu prislúcha aj garáž s rozmermi 5x4m. plus záhrada s predzáhradkou. Vlastná studňa .IT sú v tom plus možnosť napojenia na kanalizáciu. Postavený je s kvádrov ytong. Strecha je s ipi. Možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv alebo na podnikateľské účely. Zastavaná plocha ma rozmery 953m2 záhrada 137m2. Cena nehnuteľnosti je 113000eur.Pri rýchlom jednaní dohoda možná .Pre viac informácii ma môžte kontaktovat na tel. č. 0908037333.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie