PREDANÉ - REZERVOVANÉ: BOSEN | 3 izbový mezonet, Košická ul., 99 m2

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

REZERVOVANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zariadený 3 izbový byt (mezonet) skolaudovaný v roku 2001. Nachádza sa na ulici Košická, Bratislava – m.č. Ružinov.

BYT: Celková rozloha bytu je 98,74 m2. Nachádza sa 5. poschodí z celkových 5. (bez výťahu). Je orientovaný na severovýchod a severozápad.

DISPOZÍCIA: Byt je na 2 podlažiach, pričom spodné pozostáva zo vstupnej predsiene, spálne (14,43 m2), obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou (36,3 m2), kúpeľne s klasickou vaňou a oddelenou toaletou. Z obývacej izby je výstup (drevenými schodmi) na druhé podlažie kde sa nachádza pracovňa/detská izba (30,9 m2) a miestnosť pre kotol.

ZARIADENIE: Vstupné bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, vešiaková stena a vstavaná skriňa so zrkadlom, klimatizačná jednotka v chodbe. Nábytok a skrine v spálni. Sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod TV, kompletne zariadená kuchynská linka (sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, vstavaná elektrická rúra a mikrovlnka), vstavané poličkové skrine v kuchyni, jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. Na 2. podlaží sa nachádzajú 2 pracovné stolíky so stoličkou, šuplíkové a poličkové skrine, pohovka, druhá klimatizačná jednotka a v separátnej miestnosti plynový kotol.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Košická je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v rámci Bratislavy. Nachádza sa na hranici medzi Ružinovom a Starým Mestom. Pešo sa dostanete nielen do centra mesta, ale aj do nákupného domu CENTRAL. V bezprostrednej blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, obľúbené trhovisko Miletičova, školy či škôlky. Za domom sa nachádza aj vnútroblok plný zelene. V letných mesiacoch tiež oceníte blízkosť kúpaliska Delfín.

CENA: 279.900 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie