PREDANÉ - REZERVOVANÉ - BOSEN | 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, Ružinov - Bratislava

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

REZERVOVANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ulici Šándorova - m.č. Ružnov, Bratislava.

BYT: Výmera bytu je 73,74 m2 z čoho je balkón o výmere 1,44 m2, loggia o výmere 2,79 m2 a pivnica o výmere 2,58 m2. Na byte aktuálne prebehla kompletná rekonštrukcia a nachádza sa na 3 p. / 7. p.. Bytový dom prebehol čiastočnou rekonštruckiou (zateplenie strechy a bytového domu, výmena vstupnej brány) v roku 2010. Byt je orientovaný na západnú časť.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=CwkkPbEz2Bs

ZARIADENIE: Byt sa predáva nezariadený v štádiu štandard.

DISPOZÍCIA: Pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatné nepriechodné izby, obývačky, samostatnej kuchyne, kúpeľne a oddelenej toalety, balkónu a loggie.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej a tichej lokalita Ružinova. V okolí sa nachádza sieť obchodov, školy, škôlky, detské ihriská, MHD a električková zástavka, nemocnica, lekáreň, pošta, reštaurácie a kaviarne.

CENA: 235 000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie