PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 44 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 44 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 2 – izbový nadčasový byt (44m2) s priestrannou terasou až (52m2) v tehlovom polyfunkčnom dome Schön postaveného v roku 1934.

V roku 2020/2021 prešiel kompletnou obnovou obytného domu aj rekonštrukciou bytov. Veľkou výhodou tohto úžasného projektu je nový AUTO výťah , ktorý Vás zvezie priamo do garážového domu s vlastným parkovacím státím. Celý čas máte auto v suchu a bezpečí.

Cena parkovacieho státia v garážovom dome : + 29.000eur

Architektonicky významná polyfunkčná budova Schön na Obchodnej ulici práve prechádza dôkladnou rekonštrukciou, ktorej cieľom je zachovať pôvodnú výnimočnosť a estetiku funkcionalistickej budovy z prvej polovice 20. storočia. Jej lokalita ponúka možnosť bývania v centre Bratislavy s veľkým potenciálom do budúcnosti. Obchodná ulica totiž v súčasnosti prechádza celkovou revitalizáciou, ktorá výrazne zmení jej celkový charakter. Rezidencia Schön sídliaca vo vrchnej časti Obchodnej ulice, v blízkosti Hurbanovho námestia, je výnimočnou príležitosťou kúpy nehnuteľnosti, ktorá spája komfortné bývanie so zachovaním originálnych funkčných prvkov navrhnutých významným slovenským architektom Fridrichom Weinwurmom.

Byt sa predáva v stave štandard,: bytové jednotky s čistými líniami, plné denného svetla si aj po rekonštrukcii zachovajú svoju pôvodnú estetiku. Francúzske okná, vysoké stropy a funkčne riešené dispozície bytov zaručujú maximálne komfortné bývanie. Drevená podlaha, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor), hliníkové okná s izolačným troj sklom-vynikajúce odhlučnenie od ulice,kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom, samostatná miestnosť , kde je zabudovaný šatník, v spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi.

Podlahové kúrenie, 2 x klimatizácia, kabeláž, video vrátnik ,optické káble – V –net., bezpečnostné dvere Sherlock. Terasa je orientovaná do vnútro bloku, krásny výhľad na historický kostol.

Kľúčová bratislavská ulica Obchodná, v minulosti tiež Schöndorfská či Uhorská, je už od 18. storočia jedna z najfrekventovanejších ulíc Starého Mesta. Po celej svojej dĺžke je tvorená budovami najmä s obchodnými a kancelárskymi priestormi, službami, kaviarňami a reštauráciami, čím predstavuje centrum bratislavského diania a zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Ulica bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2006 a mesto intenzívne pokračuje v jej revitalizácii. Obchodná ulica sa tiahne od Hurbanovho po Kollárovo námestie a so širokým zastúpením architektonických štýlov, od neskorého stredoveku po 21. storočie, patrí k najpestrejším uliciam Starého Mesta.

Ak Vás táto jedinečná ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať ešte dnes.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie