PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 79 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 79 m²

Ponúkam vám na predaj 3-izbový byt v Ružinovskej Perly (veža Smaragd) na Mierovej ulici. Byt sa nachádza na 7.poschodí s úžitkovou plochou 79 m2 a kolaudovaný bol v roku 2016.

DISPOZÍCIA:
Pozostáva zo vstupnej chodby, komory, samostatnej kúpeľne, toalety, dvoch nepriechodných izieb a kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na loggiu. Súčasťou bytu je priestranná pivnica i parkovacie státie.

VYBAVENIE:
Byt sa predáva komplet zariadený i zo všetkými spotrebičmi. V kuchyni sú použité od značky BOSCH, obývacia a spálňa sú klimatizované.

Mesačné náklady na tri osoby sú 200€
Na byte neviaznu žiadne ťarchy a kúpou je ihneď voľný.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov
všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie