PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 86 m2, Bratislava - Rača

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 86 m²

RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj tento priestranný 2-izbový byt s veľkorysou výmerou na Dopravnej ulici v Rači. Nachádza sa v nízkopodlažnej poctivej tehlovej stavbe s bezproblémovým parkovaním.

BYT
Dispozícia tohto bytu má veľký potenciál. Disponuje výmerou štedrých 76m2 a k tomu ešte má aj veľkú pivnicu o výmere 10m2. Nachádza sa na zvýšenom prízemí, nakoľko ale v bytovke nie je výťah, je to veľký plus. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, zaujímavej loggie, samostatnej toalety, veľkej kuchyne so špajzou, kúpeľne a dvoch priestranných izieb. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ale zachoval si historický nádych nakoľko oplýva vysokými stropmi a drevenými oknami s pôvodnými roletami. Celý byt si viete zariadiť aby čo najviac vyhovoval Vašim predstavám a existuje aj možnosť zmeny dispozície na 3-izbový byt. Budúci majitelia budú mať aj jedinečnú možnosť pripojiť sa na komín a mať teda v byte vlastný krb. Úložný priestor je taktiež veľmi veľkorysý, nakoľko v jednej izbe sa nachádza rolldoor naprieč celou jednou stenou. Bytový dom je zateplený a má vlastnú kotolňu.

LOKALITA
Pokojné prostredie, bezproblémové parkovanie a budúci potenciál - tak by sa dala opísať lokalita, v ktorej sa tento byt nachádza. Dopravná ulica sa nachádza v časti známej ako Rendez. Nakoľko sme na okrajovej časti, nezažívame tu bežný mestský ruch a hluk, ale naopak pokoj a kľud. V okolí bytového domu sú všetky potrebné miesta občianskej vybavenosti - či už obchody alebo zástavka MHD. Treba vyzdvihnúť aj investičný potenciál tohto bytu do budúcnosti. V oblasti práve rastie novostavba, ktorá s veľkou pravdepodobnosťou zvýši kredit celej štvrti, čo bude mať za následok budúci nárast cien v tejto lokalite.

CENA
V cene je zahrnutý kompletný právny a realitný servis našej realitnej kancelárie. Chcete si brať hypotéku? Super, vieme Vám pomôcť aj s tým! Náš špičkový finančný poradca je Vám k službám a pomôže Vám splniť si sen o novom bývaní v tomto byte.

Tento byt má naozaj veľký potenciál. O tom je najlepšie rozhodnúť naživo a preto odporúčam jeho obhliadku. Zapáčil sa Vám tento byt? Zavolajte mi a ja Vám ho ukážem!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie