PREDANÉ - Na prenájom slnečný 2-izbový byt na Lužnej ulici v Petržalke

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, kompletne zariadený 2 - izbový byt orientovaný do tichého zeleného dvora s balkónom. Byt sa nachádza na 2. poschodí novostavby s výťahom v blízkosti Sadu Janka Kráľa vo vyhľadávanej lokalite na Lužnej ulici v tichej mestskej časti na začiatku Petržalky.
Podlahová plocha bytu predstavuje 41 m2 + balkón 4 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra na pešo.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou a so šatníkovými skriňami v chodbe aj v spálni. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, práčka a toaleta.V obývačke sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík. V spálni je manželská posteľ.
Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.
Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť zdravotné stredisko, lekáreň, predajňa TPD, obchodný dom Albero, kaderníctvo, reštaurácie, kaviarne, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke je taktiež možnosť napojiť sa na cyklotrasu s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD – autobusy aj električka.
Veľmi pekné a príjemné bývanie.
Byt je voľný od 1.1.2022 s možnosťou obhliadky ihneď.
Mesačný prenájom predstavuje 650 EUR vrátane poplatku za energie a internet.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie