PREDANÉ - Na prenájom 2-izbový byt s garážovým státím na Guothovej ulici, Kramáre BA III

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom krásny, slnečný, štýlový, moderný, inteligentný smart 2 izbový byt, balkón a garážové parkovanie.
Dispozícia:Tento štýlový inteligentný byt s výhľadom na mesto sa nachádza na 1. poschodí bytového objektu. Podlahová plocha má 59m2 + balkón 3m2. Byt pozostáva: Vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaleta. Na balkón sa vstupuje z obývacej izby.
Vybavenie:Byt je nadštandardne vybavený smart inteligentnou reguláciou. Vykurovanie a klimatizovanie (chladenie bytu) je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla, podlahové vykurovanie, plávajúce podlahy, veľkoplošné okná s izolačným sklom, exteriérové žalúzie elektricky ovládané, kvalitná kúpeľňová sanita. Kuchyňa je vybavená moderne a disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi. Teplá voda je pripravovaná decentrálne.V byte je inštalovaný káblový UPC internet a televízia.Byt sa prenajíma kompletne zariadený s vyhradeným parkovacím miestom v suteréne.Vysoký štandard bytu spočíva v jedinečnosti miesta, vo využitých kvalitných materiáloch a v pozitívnej atmosfére bytu.
Poloha:Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite Bratislava III-Nové mesto - Kramáre na ulici Guothová s výhľadmi na Bratislavu. Má strategickú polohu s jednoduchým prístupom k verejnej doprave. V blízkosti objektu sa nachádza lesopark s množstvom zelene a možnosťami voľnočasových aktivít. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza škôlka, škola, potraviny .
Cena:600 EUR/mesiac + energie cca do 150 EUR/mesiacK dispozícii ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie