PREDANÉ - Prenájom bytu (1 izbový) 42 m2, Bratislava - Podunajské Biskupice

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 42 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom útulný 1izbový byt, ktorý sa nachádza v novostavbe na ulici Ligurčeková v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Byt sa nachádza na 2 nadzemnom podlaží bytového domu ( 1 poschodie ). Typ obytného domu pozostáva zo stavby rodinného domu v ktorom sú štyri obytné jednotky. Byt má celkovú rozlohou 42,5 m2. Byt je s balkónom a k bytu patrí aj parkovacie miesto.
Pri vstupe do bytu je predsieň spolu s uzavretými priestormi toalety a kúpeľne.
Za predsieňou je následne priestranná obývacia aj spacia miestnosť súčasne s kuchynskou miestnosťou. Kuchyňa je moderne vybavená so všetkými príslušnými elektrickými spotrebičmi. Obývacia miestnosť pozostáva z rozkladacieho gauču bez televízora a nábytku. Z otvoreného priestoru, kde je obývacia časť, ktorá je spojená zo spálňou a tiež kuchynským kútikom je možný prístup na balkón.
Kúpeľňa je kompletne vybavená spolu s práčkou.
Byt je vykurovaný plynom. V byte je podlahové kúrenie. Kúrenie je na kotol, ktorý má vlastník samostatne a je zavedený na nastaviteľný termostat. V byte je prípojka na klimatizáciu a sú aj pripravené optické káble na internet a televíziu.
Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite. Na blízku bytovej jednotky je potravinový reťazec a benzínová čerpacia stanica. Je tu aj rýchly prístup na MHD.
Obhliadka uvedenej nehnuteľnosti je možná v dňoch utorok a štvrtok od 13 do 16 hod. V prípade záujmu o obhliadku je potrebné si dohodnúť termín vopred.

Celková cena prenájmu bytu je 450 eur vrátane energií, bez internetu a káblovej televízie. Majiteľ požaduje dvojnásobný depozit z nájomnej ceny z čoho je aj zahrnutá odmena pre realitnú kanceláriu 450 eur. na súhlas majiteľa je možné mať v prenájme aj domáceho miláčika.

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie