PREDANÉ - Prenájom komerčného objektu 1252 m2, Nitra

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 1252 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom „Skladovú halu a spevnenú plochu“ v meste Nitra, katastrálne územie Mlynárce, na Rastislavovej ulici. Skladová hala sa nachádza v uzavretom areáli s výborným prístupom na rýchlostnú cestu R1, vzdialeného 500 m a len 2,2 km od priemyselnej zóny “Nitra – Sever“. V pešej dostupnosti 10 m sa nachádza autobusová zastávka MHD Nitra a vlaková zastávka vzdialená 200 m, čo výrazne zjednodušuje dostupnosť pre pracujúcich.

V cene nájmu „Skladovej haly“ je prístupová cesta pred skladom “H“ a “G“ o výmere 1 369 m2, ktorú je možné využívať na parkovanie a vonkajšie skladovanie tovaru. Každá hala má vlastné meradlá energií, ktoré si hradí nájomca podľa vlastnej spotreby.
Ponúkame skladovú halu “H“ s podlahovou plochou 1252 m2 za cenu 5 000,-€/mesiac (3.99,-€/m2).
Za príplatok ponúkame možnosť kancelárskeho zázemia v podobe modulovej stavby, ktorá je na mieste v zabehnutej prevádzke.

Ponúkame skladovú halu “G“ s podlahovou plochou 834 m2 za cenu 3 500,-€/mesiac (4.19,-€/m2). Súčasťou haly “G“ je sadrokartónovou stenou vytvorené kancelárske zázemie o výmere 22.6 m2.

Sklady sú prepojené celokrytou spojovacou chodbou, ktorá ponúka možnosť využívať oba priestory ako súčasť jedného celku.

Spevnená plocha o výmere 3727 m2 pred skladom “H“ a “G“ je ponúkaná na prenájom ako celok, alebo iba akákoľvek menšia časť, podľa potrieb záujemcu. Cena prenájmu plochy je 1,-€/m2.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX.
Všetky ďalšie informácie a dokumenty u makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie