PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 59 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 59 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom tento veľkorysý kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt v časti Bratislava Karlová Ves - Líščie údolie s výbornou dostupnosťou a vybavenosťou.

Ak hľadáte priestranný byt v príjemnom prostredí s perfektnou dostupnosťou, kde je dostatok úložného priestoru, ponúkame Vám tento zariadený byt, kde si stačí priniesť osobné veci a spokojne bývať.

Ide o nízko podlažný bytový dom, teda zopár veľmi príjemných susedov je ozaj dnes k nezaplateniu. Byt sa nachádza sa na 1. podlaží, pod bytom je ešte prízemný byt.

Celková plocha ponúkaného bytu je 59,5m2. K bytu prislúcha latková pivnica v suteréne.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane spotrebičov a je k dispozícii ihneď.

Mesačné náklady sú 130€/2 osoby °+ internet (upc, orange).

Čo sa týka mestskej časti Karlová Ves - ide o mestskú časť, ktorá má výbornú dostupnosť do ktorejkoľvek inej mestskej časti, nakoľko okrem autobusov je tu zrekonštruovaná električková doprava. V prípade, že využívate auto, parkovanie je bezproblémové a vďaka blízkemu napojeniu na obchvat je táto časť veľmi obľúbená. Taktiež tu nájdete množstvo zelene. Priamo pri bytovom dome je Billa, Lidl a množstvo iných obchodov a služieb. Niekoľko výborných reštaurácii, kaviarní a výborná cukráreň sú v pešej dostupnosti :).

Byt je ihneď voľný, ideálny pre pár.

Cena prenájmu je 420€ + 130€ mesačné náklady spolu teda 550€. Platí sa mesačné nájomné vopred, kaucia vo výške 550€ a 275€ provízia RK.

V tomto čase Vám ponúkam maximálne bezpečné obhliadky aj formou video obhliadky.

Už teraz sa teším sa na obhliadky s Vami :).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie