PREDANÉ - Novostavba zrubového domu s možnosťou trvalého bývania na terasovom pozemku s bazénom na kľudnom mieste v katastri obce Podkylava len u nás na predaj.

Typ: rodinný dom
Okres: Myjava
Obec: Podkylava
Plocha: 92 m²
Plocha pozemku: 1721 m²

Popis
Novostavba rozprávkového zrubového domu s možnosťou trvalého bývania na terasovom pozemku s bazénom na kľudnom mieste v katastri obce Podkylava len u nás na predaj.
V dome sa na prízemí nachádza veľká obývacia izba s krbom a dreveným otvoreným schodiskom do podkrovia, kuchyňa, kúpeľňa a zádverie. Na poschodí sú dve izby a šatník. Dom s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami je vykurovaný elektrickými vykurovacími telesami. V kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie. Zásobovanie vodou je z vŕtanej studne s vlastnou úpravou vody. Dom je napojený na 12 m3 žumpu.
Terasový pozemok s juhozápadnou orientáciou je rozdelený na štyri časti. V hornej časti s krásnym výhľadom do údolia sa nachádza okrasná záhrada s trávnikom a húpačkami a rovnako malá dielňa. V strednej časti sa od ulice nachádzajú parkovacie miesta. Za domom je bazén vyhrievaný tepelným čerpadlom, prístrešok na sedenie a vínna pivnica. Spodnú časť pozemku tvorí úžitková záhrada. V poslednej časti pozemku sa nachádza veľké ohnisko. Na celom pozemku rastie množstvo ovocných stromov a vlašských orechov. Nehnuteľnosť je veľmi dobre prístupná po celoročne udržiavanej asfaltovej ceste. V okolí sú vynikajúce možnosti na prechádzky po lúkach, starých sadoch a lesoch. Neďaleko sa nachádza aj reštaurácia a tenisový kurt. Nehnuteľnosť sa nachádza 15 km od Piešťan, 15 km od Myjavy, 45 km od Trnavy, 95 km od Bratislavy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie