PREDANÉ - IBA U NÁS!!! Pekný 3i byt, 70m2 v TOP lokalite, Gagarinova - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3izbový byt s rozlohou 70m2 po rekonštrukcii. Tento byt sa nachádza v Trenčíne na ulici Gagarinova, na 8. poschodí z 9 v panelovom bytovom dome. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, zateplenú fasádu, vymenené stúpacie rozvody, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, bezbariérový prístup a dva nové výťahy. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 3m2, v obývačke balkón s rozlohou asi 3m2 a v kuchyni lódžia s rozlohou 2m2.
V izbách a v kuchyni boli vymenené plastové okná. V obývačke je vstup na balkón ešte pôvodný, vhodný na výmenu podľa vlastných predstáv. Bytové jadro je murované s rohovou vaňou a sprchovacím kútom. V obývačke sú krásne zrenovované drevené parkety. V izbách sa pod linoleom nachádzajú tiež pôvodné drevené parkety vo vynikajúcom stave.
Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných veľkých izieb a do veľkej obývačky s balkónom, cez ktorú sa prechádza do kuchyne s lódžiou. Vstup do kuchyne je možné spraviť aj priamo z chodby. Byt ponúka pomerne veľkú dispozičnú variabilitu v prípade prerábky.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Doslova v tesnej blízkosti sa nachádza obchodné stredisko Rozkvet, škôlka, základná škola, reštaurácia Čarodej, Slovenská pošta, potraviny COOP a mnoho iného. Športoví nadšenci ocenia najmä blízkosť hrádze, ktorú možno využívať na rôzne športové aktivity. Na svoje si prídu aj rybári, keďže rieka Váh je vzdialená "čo by kameňom dohodil".
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Cena bytu je 139.900,-€
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=dg8P44vBa63
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie