PREDANÉ - Na prenájom 3-izbový byt na Vlasteneckom námestí v Petržalke

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom byt vhodný pre rodinu, študentov, slušné partie zamestnancov, 3 izbový byt na Vlasteneckom námestí, začiatok Petržalky, poschodie 12/12. Byt je voľný na bývanie ihneď.
Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s terasou, nová strecha, dva úplne nové výťahy, zrekonštruovaná lodžia.Celková rozloha bytu je 74 m2. Kuchyňa a dve izby sú orientované na sever, jedna izba na juh.
Dispozícia:Byt pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne spolu s toaletou. Izby sú nepriechodné.Má veľkú zasklenú lodžiu so sťahovacími roletami.
Vybavenie bytu:Zariadenie bytu viď foto. Po dohode so záujemcami je možné zakúpenie ďalšieho nábytku.V kuchyni je plynový sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, kuchynský riad, chladnička s mrazničkou. V chodbe je vstavaná skriňa.Južná izba má prístup na lodžiu a je tam aj klimatizácia, ktorá je dostačujúca na vychladenie celého bytu.
Lokalita:Byt sa nachádza na začiatku Petržalky s ľahkou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta buď s električkou alebo s autobusom (zástavka Jungmannova).Pešou chôdzou sa dostanete za 20min do Auparku, sadu Janka Kráľa, do centra mesta. Neďaleko je Petržalská vlaková stanica.Popri Chorvátskom ramene sa prijemnou prechádzkou dostanete k jazeru Draždiak alebo na hrádzu pre korčuliarov a cyklistov.Hneď vedľa bytového domu sa nachádza pošta, banka, potraviny, pizzéria, drogéria, tenisové kurty, neďaleko je posilovňa.
Vhodný pre podnájomníkov na dlhšie obdobie, min. na 1rok.V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
Nájom celkom s energiami 750 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie