PREDANÉ - Kancelárie vysokého štandardu so strategickou polohou v BBC5, 124,25m2

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom priestory v BBC 5, na Plynárenskej ulici v Bratislave 2 - Ružinov. Strategická poloha je znásobená výbornou dostupnosťou vďaka napojeniu na hlavné mestské dopravné uzly a Prístavný most či most Apollo, ktoré vedú priamo na hlavný bratislavský obchvat. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú zastávky MHD s 12 autobusovými a trolejbusovými linkami, ako aj hlavná autobusová stanica Mlynské Nivy. Vynikajúca poloha zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť do všetkých častí Bratislavy.
K dispozícii sú rôzne výmery: napr. Blok A- 124,25m² na 8.poschodí – openspace s presklenou zasadacou miestnosťou. Vlastná kuchynka v rámci priestoru. Delené toalety sú zdieľané na chodbe.
Všetky kancelárie sú vybavené nastaviteľným osvetlením, vykurovaním a klimatizáciou, štruktúrovanou kabelážou. V rámci komplexu je k dispozícii centrálna recepcia, technická služba, 24-h strážna služba, pasáž zo stravovacími zariadeniami, kaviarňou, rôznymi obchodmi a službami.
Parkovanie pre nájomcov je možné v podzemnej garáži. Ďalšie služby a plná občianska vybavenosť sa nachádza v okolitej business zóne.
Základné nájomné je 10,5 €/m²/mesiac + prevádzkové náklady a energie 4,50 €/m²/mesiac + DPH.
Záujemca neplatí províziu.
Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie