PREDANÉ - Priestor s veľkým preskleným výkladom v blízkosti Figara

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom obchodno administratívny priestor v polyfunkčnej budove na Račianskej ulici v Novom Meste – Bratislava 3, neďaleko Billy, Figara alebo OD Slimák. Veľmi dobrá dostupnosť do centra.
V celej budove sú použité kvalitné materiály. Všetky priestory sú vybavené PC štruktúrovanou kabelážou, klimatizáciou, s vlastnými meradlami el. energie, vstup čipovými kartami. Objekt je zabezpečený vlastným bezpečnostným systémom, a tiež každý priestor je vybavený vlastným alarmom, DSS linky a aj možnosť napojenia na optický kábel v budove.
K dispozícii je na 1.poschodí (v objekte aj výťah):
- uzavretý celok výmery 139 m2 - openspace tvarovaný do atraktívneho celopresklenného oblúku, ktorý je orientovaný na hlavnú bratislavskú teplu Račiansku ulicu. Okná sa dajú využiť na veľkoplošnú inzerciu.  Vrámci openspacu je vybudovaná aj 1 samostatná kancelária.
- uzavretý celok veľkosti cca 178,8 m2 – presvetlený openspace.
Možnosť prenájmu spolu ako 317m2 alebo aj samostatne.
Toalety a kuchynka sú na spoločnej chodbe. Oba priestory sú klimatizované, s optickým internetom. Vhodné sú aj ako kancelárie, ale aj ako showroom s možnosťou celoplošnej reklamy na veľkých oknách.
Možnosť prenájmu parkovacích státí 75 €/miesto.
Nájomné je 12,5 €/m2/mesiac + energie podľa počtu osôb, cca 2,5 €/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH.
Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie