PREDANÉ - Na prenájom 2-izbový byt v novostavbe Sortec na Betliarskej ulici v Petržalke

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom kompletne zariadený, úplne nový 2 izbový byt v novostavbe Sortec, na Betliarskej ulici, Petržalka. Súčasťou prenájmu je aj garážové státie.
BYT: Celková rozloha bytu je 50 m2 z čoho loggia tvorí 5 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z celkových 3. Je orientovaný na juh.V blízkosti je jazero Veľký Draždiak (cca 500m), petržalský kanál smer hrádza, Draždiak ( cca 5m ), petržalská hrádza (100m), Tesco Bzovícka ( cca 400m ), Nemocnica Antolská ( cca 200m ), Procare + lekáreň cez cestu, obchodná zóna Slnečnice (cca 600m ).
DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene s prechodom do samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety, obývacej izby s výstupom na loggiu a prechodom do kuchyne, a samostatnej spálne.Kuchyňa má prechod do malej komory/skladu.
ZARIADENIE: Byt je kompletne zariadený: vešiaková stena s lavicou, šatníková skriňa v spálni, manželská posteľ s nočnými stolíkmi,  komoda, zrkadlová skrinka nad umývadlom, práčka v kúpeľni, kuchynská linka s LED podsvietením s novými spotrebičmi (indukčná sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mraziacim boxom, rýchlovarná kanvica) a základným kuchynským a jedálenským vybavením, jedálensky stôl so stoličkami, rozkladacia sedacia súprava v obývacej izbe, konferenčný stolík, obývacia stena, TV, mini veža.V cene je aj internet a TV služba.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie