PREDANÉ - Na predaj štýlovo zariadený 1-izbový byt na Romanovej ulici v Petržalke

Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj krásny štýlovo zariadený 1 izbový byt (garzónka) s veľkou loggiou po kompletnej rekonštrukcii (rekonštrukcia 2021). Nadštandardne na mieru zariadený byt v moderných farbách kašmir a drevodekor s modernými čiernymi prvkami.
Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite na Romanovej ulici v Petržalke s výbornou dostupnosťou do centra mesta (autom cca 8 min).
Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 33,97 m2, z toho podlahová plocha loggie je 5,17 m2. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt sa nachádza na 8 p./12p.
DISPOZÍCIA BYTU- chodba s kuchynskou linkou- izba s presklenenou loggiou- kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou- šatník- pivnica v suteréne
BYT- kompletná rekonštrukcia vrátane rozvodov vody, odpadu, elektroinštalácie a kúrenia- nové bezpečnostné dvere- rekonštrukcia bytu je v poslednej fáze, práve sa inštaluje nábytok (viď fotky), nasťahovať sa je možné od 15/12/2021. Obhliadky možné ihneď.
BYTOVÝ DOM- zateplený, nové výťahy aj stupačky, pivnica bytového domu kompletne zrekonštruovaná
ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený. Kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi (veľká vstavaná chladnička, digestor, varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu), skrinka na TV, vstavaná skriňa.Hneď pri vstupe sa nachádza šatník + pracovňa.
LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť školy, škôlky, kompletná sieť obchodov (Terno, Kaufland), OC Aupark (10min autom), kaviarne, reštaurácie, Chorvátske rameno vhodné na prechádzky (cca 10 min chôdze).
Mesačné náklady na byt 90 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie