PREDANÉ - Predaj 2 izbového bytu v Leviciach

Typ: dvojizbový byt
Okres: Levice
Obec: Levice
Plocha: 62 m²

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v širšom centre mesta Levice. Byt má rozlohu 62m2. Je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Nachádza sa v spoločnej uzatvorenej chodbe. Súčasťou príslušenstva bytu je: vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou, balkón, komora, malá kúpeľňa so sprchovacím kútom, čiastočne zrekonštruovaná. V izbách sú položené drevené parkety. Bytové jadro je murované. Vchod je veľmi slušný a čístý. Bytovka je zateplená, s novými výťahmi. K bytu prislúcha aj pivnica, spoločné priestory a parkovanie. V blízkosti bytovky sa nachádza kompletná infraštruktúra, ako je škola, škôlka, kaviareň, obchody. Bytový dom sa nachádza neďaleko vlakovej a autobusovej stanice. Doplňujúce informácie rada poskytnem na telefónnom čísle: 0908037333.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie