PREDANÉ - Predaj domu 489 m2, Vyšný Hrušov

PREDANÝ bytový dom v obci Vyšný Hrušov. Vzdialený od okresného mesta Humenné 12 km. Bol postavený v roku 1982 a leží na pozemku o rozlohe 1603 m2. Jedná sa o 4 poschodový bytový dom umiestnený na okraji obce obklopený krásnou prírodou.
Prvé podlažie je technické kde sa nachádzala kotolňa, pivnice a spoločné priestory. Schodiskom sa dostaneme na druhé podlažie, napravo a naľavo sú vstupy do dvoch trojizbových bytov o výmere 64 m2. Tretie a štvrté podlažie je identické kopíruje druhé nadzemné podlažie. V bytovom dome je šesť bytových jednotiek pozostávajúcich z troch obytných miestnosti, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, špajze, kúpeľne samostatného WC.
Popis stavby: základy po obvode a vnútri stavby sú betónové s vodorovnou izoláciou. Dom je murovaný z tehly 375 mm, stropy sú monolitické železobetónové s rovným podhľadom. Steny sú upravené vápennými omietkami. Dvere okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Strecha je pultová pokrytá pozinkovaným plechom. Fasáda je ukončená škrabaným brizolitom. Bytový dom je v pôvodnom stave čo umožňuje úpravu podľa predstáv investora. Nakoľko je stavba tehlová umožňuje hýbať s priečkami a vytvoriť v bytoch moderný priestor.
K bytovému domu vedie asfaltová cesta.
Inžinierske siete sú dostupné pri bytovom dome sa nachádzajú prípojky elektriny, plynu, vody. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na osobnej obhliadke, alebo v mieste našej kancelárie RE/MAX sídliacej na Laboreckej 17 v Humennom.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činnosti spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie