PREDANÉ - Predaj chaty 85 m2, Králiky

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj posledný 3 izb. apartmán s výmerou 55 m2 a terasou 30 m2 v rezorte Tiesňava*** na Králikoch.

V rezorte Tiesňava*** bolo postavených 5 dvojdomov, v každom dvojdome sú dva apartmány so samostatnými vchodmi. Majiteľom apartmánov sú k dispozícii aj doplnkové služby - recepcia, kaviareň, jedáleň resp. spoločenský priestor, ktorý slúži na usporiadavanie menších eventov. Súčasťou rezortu je BIO FARMA a včelnica, ktoré poskytujú kvalitné suroviny a produkty do miestnej reštaurácie. V roku 2023 je plánovaná výstavba privátneho mini wellness (oddychová zóna, sauny, ochladzovací bazén).

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE - zádverie so šatníkovou skriňou, kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka s kuchyňou a výstupom na terasu. Z krbu v obývačke vedú prieduchy do jednotlivých izieb.
POSCHODIE - chodba, 2x izba

IS: voda, elektrina, centrálna ČOV, TV (Skylink) a internet

CENA:
Apartmán sa predáva čiastočne zariadený. Rozpis kompletného zariadenia a vybavenia apartmánu, ktoré sú súčasťou kúpnej ceny, vám radi poskytneme. V cene apartmánu je aj podiel na príjazdovej komunikácii. K apartmánu je možné dokúpiť parkovacie státie v sume 12.000,- eur + DPH.

3D OBHLIADKA:
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní apartmánu si neváhajte pozrieť 3D obhliadku. V priestoroch našej realitnej kancelárie RE/MAX je vám k dispozícii aj virtuálne obhliadka, kde sa prostredníctvom 3D okuliarov virtuálne prenesiete priamo do ponúkaného apartmánu.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ:
Rezort Tiesňava bol vybudovaný s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánu má možnosť zapojiť sa do systému poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme.

LOKALITA:
Obec Králiky je vzdialená len 10 km od Banskej Bystrice a nachádza sa v Kremnických vrchoch. Krásne prostredie uprostred Kremnických hôr, milí a príjemní ľudia a možnosť celoročného využitia apartmánu sú zárukou relaxu a oddychu. Počas zimnej sezóny sú k dispozícii viaceré lyžiarske strediská, ktoré uspokoja ako rodinky s deťmi, tak zdatných lyžiarov (SKI Králiky, Šachtičky a Selce v Banskej Bystrici, Donovaly). Na svoje si prídu aj milovníci bežeckých tratí (Králiky, Kordíky, Skalka) či skialpinizmu. Počas letnej sezóny sa môžete venovať turistike, golfu (Tri duby Sielnica, Grey Bear Tále), k dispozícii je termálne kúpalisko na Kováčovej či mestské kúpalisko v Banskej Bystrici.

FINANCOVANIE:
Veľkou výhodou je možnosť financovať kúpu apartmánu prostredníctvom hypotekárneho úveru, nakoľko apartmán je skolaudovaný a zapísaný na liste vlastníctva ako byt v rodinnom dome. Hypotekárny úver vám radi bezplatne sprostredkujeme.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho a administratívneho servisu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie